Bergemmeloord logo Bergemmeloord
Maasstraat 4
8303LR Emmeloord
Nederland
Tel: 0031-527618682
  Home | Gereedschap | Collectie | Reparatie/Ond. | Contact | English
   
Machines welke onze collectie
mogen verlaten
     
T.H. Bergmann “Non Stop” 1956

Prijs € 1500,-
 
Een ander 66 jaar oude “Non-Stop” voetbalspel in deze ultieme staat zult u niet meer tegenkomen. De machine ziet er nog als nieuw uit. Werkt 100%. Volledig met de hand gemaakt. Met zijn mooie formaat van lxbxh 1200x500x940mm past deze in elke gameroom en zal zeker de aandacht trekken van uw gasten. Speel met je vrienden op deze verslavende machine.
Spelverloop:
na inworp van 5 eurocent klinkt een bel welke aangeeft dat het spel begint.
automatisch wordt een bal op het speelveld geworpen.
Daar het speelveld bol loopt zal de bal automatisch naar 1 van de doelen of hoek rollen.
zodra de bal in 1 van de hoeken komt wordt deze automatisch weer het speelveld ingeschoten.
Komt de bal bij 1 van de spelers dan kan de speler de bal richten en afschieten door middel van de drukknop op de shooter. Nadat een speler gescoord heeft wordt de bal automatisch weer in het spel gebracht. Het spel verlicht het aantal doelpunten welke gescoord zijn. Bij het einde van het spel klinkt weer de bel en het spel komt weer in ruststand. (meer informatie)
      bergmann_non-stop   bergmann_non-stop   bergmann_non-stop
     
     
Stern Striker Xtreme 2000

Prijs € 3400,-
Ook als je geen grote voetbalfan bent kun je van deze flipperkast genieten. De regels zijn eenvoudig en de kast is voor zowel de beginner als de ervaren speler uitdagend. De droptargets worden steeds moeilijker om te schieten naarmate de score hoger wordt. Om de bal in de bovenste baan te schieten is een magnetische pin geplaatst die je tijd geeft om goed te richten. Toch blijft het moeilijk om op deze manier de ballen te vergrendelen voor een 4 bal multibal. Gooaaall van de journalist is een slogan die je graag hoort. Probeer alle landen te verslaan
     stern_striker_xtreme stern_striker_xtremestern_striker_xtremestern_striker_xtreme
Bally Judge Dredd
1993

Prijs  € 4300,-
Judge Dredd is echt een leuke machine die anders aanvoelt dan de meeste machines, Hij heeft een goed stripboekthema met veel donkere humor. De hardrock gitaar soundtrack past heel goed bij het thema en heeft zelfs een beetje een episch gevoel. De machine speelt zo snel dat het moeilijk is om alle spots in het spel en alle kleine humoristische details die ze bevatten te zien, tenzij je naar iemand anders kijkt die speelt. Het speelveld is erg goed ingedeeld en bevat veel interessante shots. De gameplay maakt goed gebruik van alle vier de flippers door het grote aantal hellingen die het hele speelveld doorkruisen. Er zijn geen pop-bumpers of iets anders om de bal te stoppen, dus dit spel is erg flow-heavy. De modi bieden enorm veel afwisseling en als je er doorheen gaat, kom je over het hele speelveld. Het is erg bevredigend om de "JUDGE"-dropdoelen te raken en de 3 ballen te vergrendelen in de draaiende Deadworld. Verschillende goede multi-ball-modi en 2 wizard-modi ronden het pakket af. De wizardmodus "Ultimate Challenge" is zeer goed haalbaar.De kast heeft geweldig artwork, een goed thema, bevredigende flow en veel leuke hellingen en schoten om te raken. Omdat de kast een uniek gevoel heeft en anders speelt dan de meeste pins, is het een geweldige aanvulling op een collectie. De eerste software versie is op deze machine weer geplaatst waarbij de ballen werkelijk gelockt worden. Dit is bij de latere versie veranderd waardoor een deel van het unieke spel verloren gegaan is.
 bally_judge_dredd bally_judge_dreddbally_judge_dredd
Bally six Sticks 1966

Prijs 800,-
Deze kast met de mogelijkheid om met 6 spelers te kunnen spelen was vanaf het begin gedoemd om te mislukken, met 5 ballen per speler, bij de 4e bal, vielen drie van de spelers in slaap en de andere drie vergaten welke speler waren ze? Toch is de kast een leuke kast geworden met zowel de kickback aan de linkerkant welke de bal terugschiet tot bovenin het speelveld en aan de rechterzijde de free ball gate. Zo had je aan beide zijden de mogelijkheid om een nieuwe bal te scoren.
     Williams_high_speed williams_high_speedwilliams_high_speed
     
Vintage Televisie TX1422A 1953

Prijs € 580,-
 

zwart wit tv. Philips TX1422A uit 1953. Ook deze is geheel aangepast aan de huidige tijd. Deze retro televisie is omgebouwd met moderne elektronica. Bij deze TX1422A is er een LED scherm geplaatst met recente elektronica zodat deze weer oude televisie weer helemaal bij de tijd is. De techniek van nu met de uitstraling van de jaren 50. Aansluitingen zoals USB en HDMI zijn aanwezig. Ook kunt u een CI kaart plaatsen. Zo kunt u televisie of films vanaf een USB stick of uw computer direct afspelen.
Er is een nieuwe versterker en luidspreker ingebouwd zodat ook het volle geluid van deze televisie weer aanwezig is. Een afstandsbediening is aanwezig voor de bediening van de televisie. De kast is nog in een goede conditie.

Voor uw bedrijf of winkel heeft deze vintage televisie een geweldige uitstraling om bijvoorbeeld video’s of foto’s te laten zien, maar ook in de huiskamer of gameroom ingericht in de oude stijl komt deze antieke televisie goed tot zijn recht.
Afmetingen: bxhxd 49x47x49 cm

vintage_television_with_modern_electronics old_television_with_modern_electronics antique_television_with_modern_electronics
     
toverlantaarn Optica

Prijs € 350,-
 

De toverlantaarn op bijgaande foto’s is zo rond 1930 gebruikt in een kleine bioscoop om in de pauze de reclames te tonen. Deze is nu uitgevoerd met een moderne standaard zodat deze goed tot zijn recht komt in een modern interieur of gameroom. Inclusief 2 reclame dia’s. lengte 65, hoogte 95cm

toverlantaarn, magic_lantern toverlantaarn, magic_lantern toverlantaarn, magic lantern
 
toverlantaarn klein

Prijs € 160,-
 

Deze toverlantaarn is rond 1900 gebouwd en was vroeger met kaarsen uitgevoerd.
Hij is omgebouwd met een led lamp welke duidelijk meer projectie geeft als met de kaars.
Met de nieuwe moderne standaard is het een leuk en decoratief object geworden welke goed in een modern interieur of gameroom past. Inclusief een aantal dia’s. lengte 30, hoogte 80cm

toverlantaarn, magic_lantern toverlantaarn, magic_lantern toverlantaarn, magic lantern